Minőségpolitika

A hosszútávú üzleti siker alapja a Horváth és Társai Kereskedelmi Bt. gazdaságosan szolgáltatott fémek jó minősége, megfelelő üzleti környezetben. Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, kockázatalapú gondolkodásmódra törekedve.

 

A Horváth és Társai Kereskedelmi Bt. vezetése kinyilvánítja, hogy müködésében a minőségirányítás stratégiai kérdés, amely eredményességünk elsődleges biztosítéka, ezért valamennyi tevékenységünkre kiterjed, a fémek beszerzésére, raktározására és értékesítésére valamint az ehhez kapcsolódó szaktanácsadásra. A Bt. minőségpolitikája ezért a hibák nyílt feltárására, a helyesbítő  intézkedésekre, a minőség mindenkori javítására és folyamatos fejlesztésére irányul, megfelelési kötelezettségek teljesítésével.

 

A Horváth és Társai Kereskedelmi Bt. a minőséget úgy tekinti, mint elkötelezettséget az alkamazható követelmények teljesítésére, amely a legjobb eszköz a potenciális megrendelők bizalmának elnyeréséhez, újabb piacok megszerzéséhez, a régiek megtartásához és bővítéséhez.

 

Célunkat úgy érjük el, hogy bevezettük az új Minőségírányítási Rendszert és kötelező célirányos, részletes minőségirányítási képzésben részesítjük minden munkatársunkat. A tárgyi és a személyi feltételeket biztosító intézkedéseinkkel és minőségcélok kitűzésével előmozdítjuk ezen minőségpolitikánk gyakorlati megvalósítását, a Minőségirányítási Kézikönyvben részletezett rendszerünket irányítjuk és ellenőrizzük.

A fémekre illetve a fémek kereskedésére előírt minőség megvalósítása és folyamatos javítása, a minőség költségek és veszteségek csökkentése, a Bt. egyik legfontosabb feladatát képezi. Minden dolgozó felelős az általa végzett munka minőségéért.

 

Ebből a célból a Bt. vezetése hatályba helyezte a Minőségirányítási Kézikönyvet, elkötelezett a folyamatos fejlesztésére, melynek betartása valamennyi munkatárs részére kötelező. Minden alkalmazottunk köteles állandóan és konstruktívan együttműködni a Minőségirányítási Rendszer javításában. Külső szolgáltatóinktól is elvárjuk és megköveteljük, hogy elkötelezettek legyenek a minőségpolitikai alapelveink iránt.

 

Felhalmozott kereskedelmi tapasztalatainkkal, szakembereinkkel, gépparkunkkal biztosítjuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás a technika adott színvonalának megfelelően kielégítsék a megrendelőink igényét, támogatva stratégiai irányvonalunkat.